Onze diensten

Renovatie

Naast het uit- en verbouwen van je woning, zijn wij ook in te zetten voor renovatie. Met grote zorg herstellen we de uitstraling van een gebouw, zonder daarbij de eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid uit het oog te verliezen.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Alleen gekwalificeerd personeel.

BouwGarant keurmerk

BouwGarant gecertificeerd.

100% vrijblijvend

Bouwend Nederland keurmerk

Erkend lid

Bouwend Nederland

icoon duidelijke afspraken

Duidelijke

afspraken

BouwGarant keurmerk

BouwGarant

gecertificeerd

icoon juiste diploma's en verzekeringen

Juiste diploma's

& verzekeringen

icoon kwaliteitseisen en garanties

Kwaliteitseisen

& garanties

Wat houdt renovatie in?

Bij renovatie vinden werkzaamheden plaats om een gebouw te repareren of beter geïsoleerd, duurzamer of veiliger te maken. Daarbij maken we gebruik van een mix van oud en nieuw materiaal, om ervoor te zorgen dat de uitstraling van het gebouw onveranderd blijft. Een goede dak- of gevelrenovatie kan het wooncomfort aanzienlijk verhogen. En de energierekening aanzienlijk verlagen. Renovatie gaat eigenlijk altijd om het herstellen van een (deel van een) pand.

Volgens de Rijksoverheid is er een belangrijk onderscheid tussen renovatie en onderhoud als het gaat om woningen. Bij onderhoud blijft het wooncomfort gelijk, omdat het gaat om herstel of vervanging van delen van de woning. Bij renovatie vindt woningverbetering plaats, omdat er gedeeltelijk vernieuwd wordt (groter, dubbel glas, isolatie, etc.).

Kosten van een renovatie

De kosten van een renovatie kunnen enorm uiteen lopen. Zo kost een renovatie gemiddeld tussen de €8.000 en €85.000. Er zijn eindeloos veel factoren die hier een rol inspelen. Sommige gevels zijn bijvoorbeeld unieker dan anderen en hebben in een specialist nodig om ervoor te zorgen dat de gevel geen uitstraling verliest of zijn monumentale waarde behoudt.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor jouw renovatiewensen.

De voordelen van een renovatie

Het renoveren van je woning kan een aantal voordelen hebben:

De waarde van je woning gaat omhoog door betere isolatie, nieuwe beglazing en/of een mooier vooraanzicht;

Je energierekening gaat omlaag door dubbel glas, betere isoleren in de muren;

Er hoeft geen verhuizing plaats te vinden als de woning oud is en niet meer voldoet aan de huidige eisen op het gebied van isolatie en brandveiligheid.

Wil je eens praten met iemand over je wensen?

Heb je al een concreet idee? Of ben je nog aan het verkennen en wil je alleen wat informatie inwinnen? We helpen je graag verder.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.