Project

Dak- en gevelrenovatie voor Johan en Frederique

Maarssen

Beschrijving van dit project

Johan en Frederique uit Maarssen hebben een mooi alleenstaand huis, dat toe was aan opknapbeurt. Bij renovaties vinden we het belangrijk dat niet alleen de uitstraling in ere wordt herstelt, maar dat het ook duurzamer en veiliger wordt.


Daarom maken wij gebruik van een mix van oud en nieuw materiaal. Zo hebben we het hout op de kopgevels en overstekken vernieuwd met kunststof delen van Milin. Ook hebben we de zinken goten vervangen. Een goede dak- of gevelrenovatie kan namelijk het wooncomfort aanzienlijk verhogen en de energierekening aanzienlijk verlagen. Dat noemen we een echte investering, omdat het zichzelf terugbetaald.


Samen met Johan en Frederique hebben wij met grote zorg de uitstraling van hun huis hersteld, met het oog op duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort. Dit werk heeft geen onderhoud meer en het geheel heeft nu een veel luxere uitstraling, wat niet alleen esthetisch mooi is, maar ongetwijfeld ook de verkoopwaarde ten goede komt.

Toegepaste expertise

Dak- en gevelrenovatie

Secuur demontage en sloopwerk

Timmerwerk

Montage van kopgevels en overstekken

Montage van goten

Timmer werkzaamheden

Wil je eens praten met iemand over je wensen?

Heb je al een concreet idee? Of ben je nog aan het verkennen en wil je alleen wat informatie inwinnen? We helpen je graag verder.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Alleen gekwalificeerd personeel.

BouwGarant keurmerk

BouwGarant gecertificeerd.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.