Project

Uitbouw met kozijnen in jaren '30 stijl

Zeist

uitbouw in jaren 30 stijl

Beschrijving van dit project

Peter woont in Zeist in een leuke wijk met karakteristieke jaren '30 architectuur. Deze huizen kenmerken zich met stijlvolle elementen zoals glas-in-lood, overstekende dakspanten en erkers. Deze bouwstijl is geïnspireerd met invloeden uit de Amsterdamse School, Art Deco en Jugendstil.

Peter wilde graag met behoud van dit bijzondere karakter, zijn woning uitbreiden aan de achterzijde. Daarom zocht hij een aannemer die in deze stijl kan bouwen. Daar hebben wij wel ervaring mee! En wij vinden het ook extra leuk om in deze stijl te bouwen, want de woningen uit deze tijd zijn vaak gedegen gebouwd; het was een tijd waarin kwaliteit belangrijker was dan kwantiteit. Vakmanschap: daar houden wij wel van.

Na uitvoerig overleg zijn we aan de slag gegaan en hebben we de woning netjes verlengd. Het geheel sluit in stijl naadloos aan op de rest, maar er is daarbij wel gebruik gemaakt van moderne materialen, isolering en afwerking. Zo heeft Peter het beste van beide werelden gekregen.

Toegepaste expertise

Ontwerp- en materiaal selectie in jaren '30 stijl

Secuur demontage en sloopwerk

Realisatie woning uitbouw

Timmer werkzaamheden

Electra werkzaamheden

Wil je eens praten met iemand over je wensen?

Heb je al een concreet idee? Of ben je nog aan het verkennen en wil je alleen wat informatie inwinnen? We helpen je graag verder.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Alleen gekwalificeerd personeel.

BouwGarant keurmerk

BouwGarant gecertificeerd.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.