Project

Uitbouw Thomas & Nancy

Utrecht

uitbouw in Utrecht

Beschrijving van dit project

Thomas & Nancy hebben een fraaie, moderne woning in de wijk Hoge Weide in Utrecht. Ze hadden de wens om hun woonkamer aanzienlijk te vergroten. Geen probleem uiteraard!

Eerst hebben we een constructieberekening laten opstellen door onze constructeur. Een goed begin is immers is het halve werk, we gaan niet zomaar wat bouwen.

Daarna zijn we gaan heien met de ministelling en zijn twee buispalen de grond ingegaan. Het doel hiervan is een stevige constructie die de uitbouw kan dragen.

Vervolgens hebben we het geheel uitgegraven, geïsoleerde fundering aangebracht en de vloer geïnstalleerd. Alles volgens de normering die het bouwbesluit voorschrijft.

Hierna is een stalen portaal aangebracht voor de ondersteuning. Vervolgens zijn de gevels en het dak geplaatst met een isolatiewaarde van 6.0, voor minimale warmteverlies in de winter.

Door slim te bouwen konden we het bestaande kozijn, wat nog in een uitstekende staat was, mee omzetten. Dat scheelt weer in de kosten en is ook duurzamer.

Ook de details zijn we niet vergeten. We hebben netjes elektra aangebracht en de buitenkraan mee verplaatst. Ook hebben we de vloerverwarming netjes doorgetrokken tot in de uitbouw.

In de afwerking hebben we de benedenverdieping netjes nieuw gestuct zodat het er weer mooi en strak in ligt. Het eindresultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf!

Toegepaste expertise

Constructieberekening opstellen

Secuur demontage en sloopwerk

Heien

Fundering aanbrengen

Realisatie woning uitbouw

Isolatie

Timmer werkzaamheden

Electra werkzaamheden

Vloerverwarming

Stucwerk

Wil je eens praten met iemand over je wensen?

Heb je al een concreet idee? Of ben je nog aan het verkennen en wil je alleen wat informatie inwinnen? We helpen je graag verder.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Alleen gekwalificeerd personeel.

BouwGarant keurmerk

BouwGarant gecertificeerd.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.