Over ons

Wij bouwen op vertrouwen.

Jij bent dol op je woning. Je hebt een idee. Het is tijd om er wat liefde in te steken. What's next?


Daar komen wij om de hoek kijken. Misschien heb je al concrete plannen. Misschien ben je je nog aan het oriënteren. In beide gevallen helpen we je ideeën verder naar de volgende fase.


Bespreek je ideale woonplezier met ons. En wij stropen de mouwen op en staan je bij in de realisatie van je wensen. Samen maken we jouw huis nog mooier, leefbaarder, ruimer, lichter. Van A-tot-Z, strak geregeld. Daar mag je op vertrouwen.


Want dat is waar wij we goed in zijn: wij bouwen op vertrouwen en realiseren woonplezier. Jij bedenkt het. Wij bouwen het.

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in regio Utrecht? Mabi Bouw staat voor je klaar.

Werkwijze

Zo gaan we te werk

mabi bouw werkschema

Wie we zijn

Mabi Bouw in een notendop

Mabi Bouw Bouwbedrijf is een aannemersbedrijf uit regio Utrecht. Als algemene aannemer kunnen wij allerlei woonwensen realiseren. Als er aan je huis iets gebouwd of verbouwd moet worden, zit je bij ons goed.


In de afgelopen 30 jaar (sinds 1991) hebben we ons helemaal gespecialiseerd in aanbouw en uitbouw van woningen. We durven best te zeggen dat we daarin de beste van de regio zijn. Daarnaast hebben we ook ruime ervaring met renovaties, kantoren aan huis bouwen, het helemaal in detail afbouwen van fraaie badkamers, zolder metamorfoses en meer.


We zijn gevestigd in hartje Vleuten.

Marcel van de Bildt

Marcel van de Bildt is onze trotse en altijd vrolijke oprichter en eigenaar. Je zult hem zeer waarschijnlijk spreken als je verder kennismaakt met ons.

Je herkent hem aan zijn harde lach en hij is dol op nieuwe gadgets en mooi vakmanschap. Je kan erop rekenen dat hij in een éxtra goed humeur is als FC Utrecht gewonnen heeft.

5 redenen waarom je kunt bouwen op Mabi Bouw

Dat we goed kunnen bouwen maakt ons niet uniek. Waar we ons echt op onderscheiden volgens onze klanten is de totaalontzorging.

Eerlijke prijzen, netjes van tevoren afgesproken, zonder addertjes onder het gras of bijkomende kosten achteraf.

Alle expertise onder één dak. Je hebt één aanspreekpunt en wij regelen de rest en ontzorgen jou.

BouwGarant certificering: wij bouwen alleen volgens de hoogste kwaliteitslabel.

Wij zijn erkend lid van Bouwend Nederland.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Alleen gekwalificeerd personeel.

BouwGarant keurmerk

BouwGarant gecertificeerd.

Binnen 1 minuut geregeld

100% vrijblijvend

BouwGarant keurmerk

Wij bouwen met de zekerheid van BouwGarant

Mabi Bouw is sinds 2012 deel­nemer van het kwaliteitslabel BouwGarant. Wij zijn hiermee het enige bouwbedrijf in Vleuten, Utrecht dat zich BouwGarant aannemer mag noemen.

Diploma’s & verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Zo ben je er zeker van dat je werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen & kwaliteitstoetsen

Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen moeten wij aan een reeks kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe we meer- en minderwerk berekenen en onze werkwijze bij oplevering. Ook zaken als onze kredietwaardigheid worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Aantoonbare ervaring

Als BouwGarant-aannemer moeten wij aantonen dat we ervaring hebben in de bouw. Dat zit wel snor met onze meer dan 30 jaar ervaring!

Duidelijke afspraken

Om de certificering te mogen dragen zijn wij verplicht om duidelijke afspraken te maken en die netjes op schrift vast te leggen voor jou. Die afspraken gelden niet alleen voor de offerte, maar voor het hele traject tot en met de oplevering. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Onafhankelijke klachtenregeling & Geschillencommissie

Mocht er toch iets misgaan tijdens de bouw, dan kan altijd een derde onafhankelijke partij ingeschakeld worden. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om samen tot een oplossing te komen. De Geschillencommissie is opgericht door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en BouwGarant.

Extra zekerheid

Wij zijn een kerngezond bedrijf, maar mochten wij om wat voor reden dan ook toch failliet gaan, dan wordt het bouwproject toch voltooid. Verder is er een Nieuwbouwgarantie, een Verbouwgarantie en een EnergiePrestatiegarantie.

Kenmerken & keurmerken

Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel inschrijvingsnummer 30101977

BouwGarant keurmerk

Mabi Bouw is BouwGarant gecertificeerd

Bouwend Nederland keurmerk

Erkend lid van Bouwend Nederland

SBB Erkend Leerbedrijf logo

SBB Erkend Leerbedrijf

Wij zijn al jaren trotse sponsor van de Badeendjesrace

Ieder jaar organiseert Mixed Lions Club Utrecht Novum een badeendjesrace om geld in te zamelen voor een goed doel. In 2023 was dit de stichting Jarige Job. Deze dag, waarbij het water gevuld was met badeenden, bleek een groot succes. Dankzij de inzet van de deelnemers en supporters is er tijdens de race maar liefst €20.000,- opgehaald voor de stichting!

Is het tijd voor de volgende stap?

Heb je al concrete plannen en wil je daarvoor een offerte? Of ben je je aan het oriënteren en zoek je een kostenindicatie? In beide gevallen helpen we je graag!

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.